Air taisbeanadh geama Tbh ...?

bidh farpaiseach a ’dèanamh $ 700 airson a h-uile freagairt cheart ach a’ call $ 500 airson gach freagairt ceàrr. Às deidh 24 ceist a fhreagairt, bhris Sarah eadhon. Cia mheud ceist a fhreagair i gu ceart?



Faodaidh tu freagairt a ’cleachdadh dòigh sam bith a thogras tu, ach feumaidh an toradh deireannach a bhith ann an cruth co-mheas / cuibhreann. Mìnich do reusanachadh.

4 Freagairtean

  • MathematicaAm freagairt as fheàrr leat

    R = # de fhreagairtean ceart



    W = # de fhreagairtean ceàrr



    Bha 24 ceistean ann, mar sin:

    R + W = 24

    Bhris i eadhon air airgead, mar sin:



    700 R = 500 W.

    Fuasgail R + W = 24 airson aon caochladair.

    W = 24 - R.



    Plug sin a-steach don cho-aontar eile ...

    700 R = 500 (24 - R)

    700 R = 12000 - 500 R.

    1200 R = 12000

    tha faicinn dearc ann am bruadar math no dona

    R = 10

    10 Freagairtean ceart (agus 14 Freagairtean ceàrr)

  • alpha

    Leis gu bheil am farpaiseach a ’faighinn $ 700 airson gach freagairt cheart agus a’ call $ 500 airson gach fear ceàrr agus mar mu dheireadh tha i a ’briseadh eadhon an co-mheas de fhreagairt ceàrr don fhreagairt cheart

    700: 500

    = 7: 5 Suim nan co-mheasan = 7 + 5 = 12

    Mar sin freagairtean ceàrr = 24 * 7/12 = 14.and

    Freagairtean ceart = 24 * 5/12 = 10

    Stòr (ean): Eòlas
  • Senthil

    Fhreagair i 10 freagairtean gu ceart. Mar a dh ’fhuasglas tu seo ???

    Leig leatha ceistean ‘x’ a fhreagairt gu ceart agus ceistean ‘y’ gu ceàrr.

    Agus x + y = 24 (Bho chaidh 24 ceist fhaighneachd)

    Bhon a bhios i a ’briseadh eadhon an uairsin,

    An airgead WON = AN t-airgead air chall

    An uairsin 700x = 500y

    A ’cur y = 24 - x anns a’ cho-aontar gu h-àrd,

    => 700x = 500 (24-x)

    => 700x = 12000 - 500x

    => 1200x = 12000

    => x = 10

    Mar sin, fhreagair i 10 gu ceart agus 14 gu ceart

  • càradh fèin-ghluasadach (mr fix e)

    tha i a ’faighinn 5 deas-ghnàth airson gach 7 ceàrr agus mar sin 10 deas-ghnàth agus 14 ceàrr

    venus trine pluto cyfansawdd

    rinn mi dumb math fhuair mi a-mach càite an robh 5 X 7 = 35 agus thuig mi gun tug e 5 7 airson faighinn ann agus 7 5an airson faighinn ann ad 5 + 7 = 12 ceist

    mar sin feumaidh tu a dhèanamh 2 uair gus faighinn chun 24